Fodor és Társa 2004 Kft

"Cégünk informatikai és biztonság technikai rendszereinek kiépítését,fejlesztését,  időszakos karbantartását végezik legnagyobb megelégedettségünkre. A felhasználók technikai  támogatását magas  szakmai színvonalon ellátják,  már évek óta. "

Rockwell Kft.

A Rockwell Vagyonvédelmi Kft több évre visszamenőleg gyümölcsöző kapcsolatot tart fent az Informatika Biztonságtechnika Kft-vel. A társaság nagy szakértelemmel és magas színvonalon végzi cégünk számítógépes infrastruktúrájának felügyeletét, karbantartását. Problémáinkat rövid határidőn belül segítőkész hozzáállással oldják meg. Munkatársaik rendszeresen tájékoztatnak minket a legújabb fejlesztésekről új technológiákról ezzel is segítve cégünk hatékonyabb működését.

Tour East Tour Kft.

Évek óta fennálló kapcsolatunkat a megbízhatóságon, hozzáértésen kívül a kiemelkedő személyes kapcsolat is jellemzi. Bármilyen kérdéssel lehet a kollégákhoz fordulni, ami nagyon nagy segítség számunkra.

Erzsébet Parkoló

Az Informatika Biztonságtechnika Kft. a kezdetektől segédkezik az Erzsébet Parkoló informatikai rendszereinek kialakításában fejlesztésében és karbantartásában. Társaságunk teljes mértékben meg van elégedve a cég által nyújtott szolgáltatások minőségével. Segítségükkel kollégáink technikailag jól felszerelt környezetben végezhetik munkájukat. Munkatársaik kreatív ötletekkel és magas színvonalon hozták létre parkolónk webes megjelenését, ezzel is elősegítve társaságunk népszerűsítését.